Nahkalaukkukurssilla valmistetaan käsin ommellen laukku paksusta parkkinahasta.

Työskentelyn ohessa tutustutaan nahkaan materiaalina, sen työstämiseen ja tarvittaviin työvälineisiin. Kurssilainen voi valita kolmesta valmiista mallista mieleisensä ja tehdä pieniä muokkauksia malliin, esimerkiksi kiinnityksen suhteen. Laukku ei välttämättä valmistu kurssin aikana, vaan ompelutyötä jää kotiin. Voit ostaa tarvittaessa opettajalta ompeluneulat mukaan. 

Pienemmän laukun koko on n. 21 x 14 x 4,5 cm, keskikokoisen n. 25 x 20,5 x 7 cm ja isoimman 35 x 27 x 5 x cm. Värivaihtoehtoina ovat vaalea, ruskea ja musta. Kurssilaisen tulee ilmoittaa haluamansa nahan väri (vaalea, musta tai ruskea) ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla opettajalle maisa.salonen@taitopirkanmaa.fi. Kurssilla on tarjolla hopean värisiä metalliosia.

Kurssi kokoontuu la 23.11. klo 9.30-18.

Kurssimaksu 78 € (jäsenetuhinta 66,30 €)

Materiaalimaksu on noin 65-110 € ja se maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan kortilla.

HUOM! Emme vastaanota käteistä toimipisteessämme.

Opettaja Maisa Salonen.

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen hervanta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere