Nellinoora kangaskenkämallit

Nellinooran kangaskenkäkurssi, Kangasala

Kenkien teossa yhdistyvät ompelu ja tekninen työ. Kurssilla opit perustaitoja kengän valmistusprosessista sekä eri materiaaleista. Valitse valmistettavaksi malliksi matala nilkkuri, pitkävartinen nilkkuri tai matalavartinen kävelykenkä. Voit valita mieleisesi lestin muutamasta vaihtoehdosta. 

Kenkälestien koot 36-45, valittavissa leveää ja kapeaa mallia. 

Kurssi sopii ompelun alkeet hallitseville.

Perjantai 17 – 20
Lauantai 10 – 17
Sunnuntai 10 – 17

Opettaja tuo kurssilla tarvittavat materiaalit sekä työkalut, mutta saat infokirjeen ennen kurssia opettajalta.
Ota mukaan sakset, kyniä, mattopuukko sekä kangasta, joista haluat kengät valmistaa. Voit ottaa mukaan myös oman ompelukoneen.

Tuoksu- ja kemikaaliherkät huomioikaa, että kurssilla käytössä voimakasta kontaktiliimaa.
Materiaalimaksu 40-45 € maksetaan opettajalle ensimmäisenä kurssipäivänä.

 

TAITOKESKUS KANGASALA 

Taitokeskus Kangasala sijaitsee Ellintie 2:ssa Pitopalvelu Irma Mäkimaan kanssa samassa tilassa. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, ja Kangasalan keskustassa sijaitsevilta linja-autopysäkeiltä on taitokeskukselle vain lyhyt kävelymatka. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse kangasala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 527 3125. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Tähän kurssiin ei voi hyödyntää jäsenetukoodia.

 

Osoite: Ellintie 2, 36200 Kangasala (284)