kesakenka-kasityokurssi-kenkaverossa-opettajana-NelliNoora

Nellinooran Kangaskenkäkurssi Kuopio

Kesäisen kenkäkurssin aikana opit valmistamaan itsellesi uniikit kesänilkkurit!

Kurssilla valmistat kangaskengät valitsemastasi kankaasta. Kenkien teossa yhdistyvät ompelu sekä tekninen työ. Lisäksi opit perustaitoja kengän valmistusprosessista ja materiaaleista. Valitse malliksi korkeavartinen nilkkuri, matalavartinen nilkkuri tai matala kävelykenkä. Voit valita sopivan lestin eri vaihtoehdoista, valittavana on kapeaa ja leveää mallia sekä koot 35–45. 

Ota kurssille mukaan kangasta, joista haluat kengät valmistaa. Kangasta kenkiin tulisi olla: matalaan nilkkuriin 70cm x 50cm, nilkkuriin 80cm x 50cm ja pitkävartiseen nilkkuriin 100cm x 50cm. Opettaja tuo tarvittavat muut materiaalit sekä työkalut. Halutessasi voit ottaa mukaan myös oman ompelukoneen, koska koneita on Taito Shopissa rajallinen määrä. Kurssi sopii ompelun alkeet hallitseville. Osallistujille lähetetään infokirje ennen kurssia. 

Tuoksu- ja kemikaaliherkille tiedoksi, että kurssilla on käytössä voimakasta kontaktiliimaa.

Voit tutustua kurssin ohjaajaan jalkinesuunnittelija ja suutari Nelli Nurmeen: Instagram: @nellinoorashoes ja Facebook: Nellinoorashoes

Kurssin aikataulu:
Tiistai 2.7. klo 16.30 – 21
Keskiviikko klo 3.7. 16.30 – 21
Tiistai 9.7. klo 16.30 – 21
Keskiviikko 10.7. klo 16.30 – 21

Kurssin hinta: 220 € + materiaalimaksu 40 – 45 € mallin mukaan, maksetaan ensimmäisenä kurssipäivänä. Voit maksaa kurssin e-Passi, Edenred ja Smartum -kulttuurieduilla. Klubikortti ei käy tälle kurssille maksuvälineenä.

Lisätiedot: kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440 162 277

Huomioithan!

•kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisten pohjalta opettaja hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 
•Voit perua kurssin veloituksetta 2 viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440 162 277
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.
 

 

 

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 2. kerros, 70110 Kuopio