Neulekahvilassa tutustumme erilaisiin neuletekniikoihin, opettelemme yhdessä ja jaamme neulomisen niksejä. Neulekahvilassa pääset tekemään omaa käsityötäsi mukavassa seurassa kahvikupposen äärellä. Jokaisessa neulekahvilassa on oma aiheensa esim. erilaiset neuletekniikat.

Neulekahvila kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen tiistai, lokakuussa 3.9. klo 11-13.30. Aiheena on Suomen kädentaidot -messujen yhteisneulontana toteutettava Pitsilehti-neulepaita sekä yleiset vinkin neuleiden tekoon. Voit ottaa mukaa myös oman neuleen ja edistää sitä yhdessä rupatellen.

Osallistumismaksu 10 €/kerta. Voit saapua paikalle myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnettu tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Keskustie 37, 35300 Orivesi