Neuleklubi

Neuleklubi

Koko kevään mittaisella kurssilla neulotaan ja virkataan laidasta laitaan ja voit valita töitä mielesi mukaan! Ohjaaja auttaa tarvittaessa valitsemaan materiaalit ja ohjeet ennakkoon. Voit neuloa tai virkata isompia tai pienempiä töitä, esimerkiksi kaarrokeneuleita, sukkia, lapasia, huiveja, mattoja, laukkuja. Ota yhteyttä niin etsitään sopiva työ yhdessä! Kurssi sopii yhtä lailla edistyneille kuin aivan aloittelijoillekin. Täällä opit neulomaan tai virkkaamaan kivassa ryhmässä ja enemmän neuloneet saavat apua haastavampiinkin tekniikoihin.

Neuleklubi Porin taitokeskuksella maanantaisin 29.1.–15.4. klo 17–19.30. Yht. 10 kertaa, ei 11.3. ja 1.4. Kurssimaksu 75 € + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova. Huom! Ennakkoilmoittautujan etuna –10% kurssimaksusta vuoden loppuun asti! Etu koskee kurssimaksun ennen 2.1.2024 maksaneita. 

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Kysy alennukseen oikeuttava koodi taitokeskuksen henkilökunnalta!

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta.  Mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, palautetaan verkossa ennakkoon maksettu kurssimaksu takaisin asiakkaan tilille viikon sisällä peruutuksesta.

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori