Neulo Pitsilehti-villapaita, Verkaranta

Oletko miettinyt uuden neulepaidan neulomisesta, mutta projektin aloitus mietityttää? Haluaisitko oppia mm. neuleen tekemisen ylhäältä alaspäin tai tuottaako oikeiden materiaalien valinta suosikkimalliin vaikealta? 

Kurssilla käydään läpi paidan neulomista Suomen Kädentaidot -messujen yhteisneulonnan, Pitsilehti-paidan mukana. Halutessasi voit valita myös jonkun muun paitamallin. 

Kurssilla saat tukea omien neulepaitahaaveiden toteutukseen ja jokainen edistää omaa paitaprojektiaan kurssikerroilla sekä niiden välillä. Kurssikerroilla jaamme neulonnan vinkkejä ja niksejä ryhmän valmistamien töiden ja toiveiden mukaan.

Olemme yhteydessä sähköpostitse kaikkiin kurssilaisiin ennen kurssin alkua, jotta voimme avustaa mm. malliin sopivien lankojen valinnassa. 

Kurssi kokoontuu neljä kertaa, mutta voi osallistua myös vain la 23.9 osioon ilmoittautumalla sähköpostilla verkaranta@taitopirkanmaa.fi

to 21.9. klo 17.30-19.00 ( 2 oppituntia )

la 23.9. klo 11-16.00 ( 6 oppituntia ) Pelkkä lauantain kurssi 48€

ke 18.10. klo 17.00-19.15 ( 3 oppituntia )

to 16.11 klo 18.00-19.00 ( 1 oppituntia )

Kurssimaksu 84 € + materiaalit

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa. 

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita ilmoittautuessasi Lisätietoa- kenttään että millä kulttuurimaksuvälineillä maksat.

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere