kuvassa nukkeveistoksia

Nukkeveistos, Jyväskylä

Kurssilla ideoidaan ja toteutetaan nukkeveistos paperimassasta valetuista nukenosista. Muina materiaaleina käytetään mm. paperclayta, rautalankaa ja vanua oman suunnitelman mukaan. Teoksen pinta käsitellään laminoimalla ja lopuksi maalataan.
Erilaisia valuja voi ostaa Piitulta (60€/valut, rajoitettu määrä kutakin) tai voit käyttää myös omia valuja.
Muut materiaalit veloitetaan käytön mukaan.
Kurssi soveltuu niin aloittelijalle kuin edistyneemmälle uusien ideoiden etsijälle.

9.-12.5.2024, to-su klo 10-16

  • Kurssin kesto 28 t (opetustunti á 45 min)
  • Kurssimaksu 95 € + materiaalimaksut

Kurssin ohjaa Piitu Nykopp
……………………………

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu. Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua ainoastaan pätevästä syystä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä