ommeltu_sailytyspussi_kasitoille_kuopio

Ommellaan kasseja ja pussukoita käsityökurssi Kuopio

Tule kurssille ompelemaan toiveiden mukaisia kasseja ja pussukoita! Tällä kurssilla ommellaan kankainen kassi, johon saat hyvään järjestykseen niin langat, puikot, kuin muutkin käsityötarvikkeet. Iso kassi on kätevä muuhunkin käyttöön, kuten ostoskassiksi, jumppakassiksi tai pyyhkeiden ja eväiden kuljetukseen rannalle.

Pienemmille käsityöprojekteille ja muille tavaroille voit ommella vetoketjullisen säilytyspussin, jota voi kuljettaa kätevästi mukana. Meikit ja ihonhoitotuotteet, tabletti ja latausjohdot tai vaikkapa langat ja puikot pysyvät matkallakin järjestyksessä. Voit valita ompelutyöksi myös kotelon, minne saat vaikkapa kynät ja kalenterin järjestykseen tai missä sukkapuikot ja erityisesti pyöröpuikot pysyvät napakasti paikoillaan. 

Kassin ja -pussukoiden kankaina käytetään ihania Ebba Masalinin opetustaulukuvituksista inspiraation saaneita kangastilkkuja. Kaunista kukallista puuvillakangasta on valko- ja tummapohjaisena. Vaihtoehtoisesti voit valita kankaaksi laadukkaan luonnonmateriaalin, pellavan. Kurssilla opit ompelemaan oman kassin tai pussukan ja saat vinkit sekä ohjeet jatkaa tekemistä kotona omista kankaista.

Kaikki kurssilla tarvittavat kankaat, materiaalit, kaavat ja tarvikkeet saat kurssilta. Ompelukoneita meillä on rajallisesti, joten voit halutessasi ottaa oman koneen mukaan kurssille.

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä.

Aloittelija kurssi on helppo ja sopii kaikille taitotasosta riippumatta. 

Kokoontumisajat: ke 28.2. ja 6.3. klo 13-15.30

Hinta: 19€ + materiaalit 

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset:kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440 162 277

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio