korkkikangas ja nahkapaperi ompelu kurssi vaasa

Ommellaan korkkikankaasta ja nahkapaperista, Vaasa

Kurssilla ommellaan ihastuttavasta ekologisesta luonnonmateriaalista, korkkikankaasta, reppuja, laukkuja ja pieniä pussukoita. Korkki on materiaalina kestävää, pestävää ja helppoa ommella. 

Selluloosa pohjainen ”vegaaninahka” eli nahkapaperi taipuu moneen. Materiaali on helposti ommeltavaa ja kestävää, sen voi pestä jopa pesukoneessa. Kurssilla saat niksit nahkapaperin käsittelyyn, ommellaan erilaisia koreja sisustukseen ja laukkuja itselle tai lahjaksi.  Materiaalit, kaavat ja kaikki tarvittavat työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Ota mukaasi kurssille vain hyvät eväät ja ompelun iloa!

Kurssi järjestetään ke 20.9. klo 13-20 Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Kurssin hinta on 24,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)