Ompele paras pellavamekko tai -paita, Hyvinkää

Ompele kesän lempimekko! Kahdesta ajattomasta mallista valitset itsellesi sopivan mekon lähestyviin kesäpäiviin. Kurssilla voit valmistaa myös uutta a-linjaista mekkoa: mekon voit valmistaa sekä hihattomana että hihan kanssa. Kurssi on ollut suosittu, sillä mekko pukee monenlaisia vartaloita. Pellavakangas on ajaton ja mukava sekä viileämpinä että lämpimämpinä päivinä. Vaihtoehtoisesti ompele pellavasta paita – valitse kangas, sen materiaali ja väri tilanteen ja vuodenajan mukaan. Hanki taitokurssiltamme myös paitaan 6 eri kokoon sarjottu kaava-arkki ja voit toteuttaa paidan jokaisena vuodenaikana ja vaikka koko perheelle.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: torstaisin 2.5. ja 9.5. klo 17.30-20.30
Hinta: 53 € (jäsen 48 €)
Maksutapa: maksu paikan päällä
Opettaja: Minna Koskinen

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.
Maksutapoina meillä Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.
Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 
Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.
Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyvinkaa@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää