Villakangastakki

Ompele Taitajan takki, Klaukkala

Taitajan takki, taiteilijan takki tai työtakki – yksinkertaisella ja selkeällä takilla voi olla monta nimeä. Uutena mallina villakankainen takki. Jos valmistat takin villakankaasta, saat tyylikään, toimivan ja ihanan syysjakun. 

Taitotaso: osaaja ja taitaja 

Ajankohta: 12.3. klo 17:30-21 ja 13.3 klo17:30-20:30

Hinta: 56 € (jäsen 49 €) + materiaalit 

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ 

Opettaja: Minna Koskinen

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen klaukkala@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot klaukkala@taitoetelasuomi.fi

Sijainti: Taitokeskus Klaukkala, Klaukkalantie 72, Aitohelmen talon kellarikerroksessa, jonne pääset hissillä sisääntulokerroksesta.

Osoite: Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala