Kaksi nuorta ompelemassa ompelukoneella

Ompele valmiskaavoista 1, Orivesi

Oletko haaveillut ompeluharrastuksen aloittamisesta, mutta et tiedä miten aloittaisit? Lyhytkurssin tavoitteena on oppia lukemaan ompeluohjeita ja tekemään niiden avulla itselle esim. paita, mekko tai tunika. Kurssilla valitaan mieluinen malli valmiista kaavoista ja ommellaan se ompelukonetta ja saumuria käyttäen. 

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, jotka pursuavat intoa omien vaatteiden tekemiseen! Ilmoittautuneet saavat tarkemmat lisätiedot sähköpostiinsa kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Ohjeissa opastetaan materiaalien hankkimisessa ja mallin valinnassa.

Kurssi kokoontuu kolmena torstaina 7., 14. ja 21.3. klo 17-19.30.

Kurssin hinta 66€ + materiaalit.

Taitokeskus Orivesi sijaitsee kaupungin keskustassa Auvisen talona tunnettu tunnelmallisessa puutalossa osoitteessa Keskustie 37. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse orivesi@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 355 9272.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Keskustie 37 D, 35300 Orivesi