Ompelukurssi, Isokyrö

Ompelu, Isokyrö

Ompelukurssilla ommellaan ihanista kankaista vaatteita lapsille ja aikuisille. Kankaat, muut materiaalit, kaavat ja kaikki tarvittavat työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin.

Taitokeskus Villavintillä järjestetään ennen ompelukurssia kaksi kangas Pop Uppia: Lempikangas ja Majlou 3. -10.10. ja Nuppu Print Company 31.10. – 7.11. eli käythän valitsemassa/ostamassa kurssilla käytettävät kankaat jo etukäteen.

Kurssi järjestetään La 11.11. klo 9-15 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä. 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 

 

Kurssin hinta on 28,00 €  (+materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan). Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

Muista ottaa mukaan kurssille maukkaita eväitä. Keitämme päivän aikana pullakahvit.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi ilmoitettujen aikataulujen mukaan, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö