Ompelukurssi, Alavus

Ompelukurssi 2. Nuppu Print Company, Alavus

Ommellaan Nuppu Print Companyn kankaista vaatteita lapsille ja aikuisille. Kankaat, muut materiaalit, kaavat ja kaikki tarvittavat työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin.

Nuppu Print Company kankaiden Pop Up järjestetään Taitokeskus Ourassa 
23.-27.10. (ma 10 – 16, ti-to 10 – 17, pe 10 – 16
eli käythän valitsemassa kurssilla käytettäviä kankaita ja juttelemassa kurssilla valmistettavan vaatteen mallista jo etukäteen.

Kurssi järjestetään ti 31.10. klo 9-16 Alavuden taitokeskus Ourassa.


Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssin hinta on kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajaltamme sähköpostilla alavus@taitoep.fi tai puhelimitse Satu 044-5456077. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse alavus@taitoep.fi.
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

Osoite: Järviluomantie 18, 63300 Alavus (43)