Ompelukurssi: Tiny Birds, Vaasa

Kurssilla ommellaan Tiny Birds ihanista kankaista vaatteita lapsille ja aikuisille. Kankaat, muut materiaalit, kaavat ja kaikki tarvittavat työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Opettajana Elise Rajamäki.

Tiny Birds kankaiden Pop Up järjestetään Vaasan taitokeskuksessa to 9.3 – to 16.3. (ma-pe klo 11-17, la klo 11-14)

Kurssi järjestetään la 11.3. klo 9-16 Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssin hinta on kurssimaksu 28 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.  Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)