Kuvassa on lankoja ja sukkapuikot

Opi neulomaan sukat, Vesilahti

Käymme kurssin aikana läpi sukan neulonnan eri vaiheet ja opettelemme neuleohjeen lukemista. Opetuksessa mukana pysyminen edellyttää sukan edistymistä myös kotona. Kurssi on suunnattu aloittelijoille. 

Kokoonnumme kolmena maanantaina 11.9., 25.9. ja 9.10. klo 17–18.30. Jokaisella kerralla on aihe ja omaa työtä edistetään alkuun. Kahden viikon aikana on tarkoitus tehdä työ omatoimisesti seuraavaan vaiheeseen, joka käydään taas läpi yhdessä seuraavalla kurssikerralla.  

Mukaan voit ottaa sukkapuikot kokoa 2,5 tai 3,5. Sukkapuikkoja ja lankoja on ostettavissa taitokeskukselta. 

Kurssimaksu on 40€ + materiaalit käytön mukaan. 

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti