pajukori

Pajukori, Hamina

Paju on kestävä luonnonmateriaali, josta valmistat punomalla persoonallisen korin. Pajun kerääminen vaatii maanomistajan luvan, käymme infossa läpi millaista materiaalia tarvitset ja kuinka paljon. Luonnonpajun eri värit antavat korille elävän pinnan ja rouheutta.

Taitotaso: aloittelija, osaaja

Ajankohta: 3.4. info klo 16.00-16.45 ja   kurssi 13.-14.4. 10-14

Hinta: 53€ (jäsen 48€) + materiaalit käytön mukaan

Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

Opettaja: Tarja Laakso

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen kouvola@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse kouvola@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Raatihuoneenkatu 2 48400 Hamina

Osoite: Raatihuoneenkatu 2, 49400 Hamina