Pajukori

Pajukori, Kouvola

Paju on kestävä luonnonmateriaali, josta valmistat punomalla persoonallisen korin. Pajun kerääminen vaatii maanomistajan luvan, käymme infossa läpi millaista materiaalia tarvitset ja kuinka paljon. Luonnonpajun eri värit antavat korille elävän pinnan ja rouheutta.

Taitotaso: aloittelija, osaaja

Ajankohta: info 21.2. klo 16-16.45, kurssi 2.-3.3. klo 10-14

Hinta: 53€ (jäsen 48€) + materiaalit käytön mukaan (voit kerätä materiaalit myös itse,info)

Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

Opettaja: Tarja Laakso

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse kouvola@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Kouvolankatu 15 45100 Kouvola

Osoite: Kouvolankatu 15, 45100 Kouvola