Paperisavikurssi, Seinäjoki

Paperisavi, Seinäjoki

Kurssilla valmistetaan  erilaisia vateja ja kippoja sekä erilaisia koristeita paperisavesta. Paperisavi kevyenä ja kestävänä soveltuu myös erilaisten kevyiden korsteiden tekemiseen. Siitä saa myös kauniita vateja levytekniikalla ja taittelemalla.
Voit kokeilla myös lumivalkoista paperiposliini savea. Ihana materiaali herkkien, ohuiden ja läpikuultavien tuotteiden valmistamiseen.
Tuotteet poltetaan kurssin päätteeksi ja ne saa noutaa Taitokeskuksesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kolmen päivän kurssi järjestetään ke-to 1.-2.11. klo 13-20 ja ke 29.11. klo 13-20 Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta).
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 

Kurssin hinta on kurssimaksu 54 € + materiaalit. Materiaali maksu sisältää tuotteen lasitukset yms aineet sekä poltot. 

Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ullalta 0445456075  Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki