paperisavi

Paperisavi, Vaasa

Paperisavi, Vaasan taitokeskus
Pe 13.9. klo 17-21.15
La 14.9. klo 10-15
Pe 27.9. klo 17-21.15

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Kurssilla valmistetaan  erilaisia vateja, kippoja sekä erilaisia koristeita paperisavesta. Paperisavi kevyenä ja kestävänä soveltuu myös erilaisten kevyiden korsteiden tekemiseen. Siitä saa myös kauniita vateja levytekniikalla ja taittelemalla.
Voit kokeilla myös lumivalkoista paperiposliini savea. Ihana materiaali herkkien, ohuiden ja läpikuultavien tuotteiden valmistamiseen.
Tuotteet poltetaan kurssin päätteeksi ja ne saa noutaa Taitokeskuksesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 36 € + materiaalit alkaen 15 €/kg. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)