Vaalean vihreä a-linjainen pellavamekko.

Paras pellavamekko, Lahti

Ompele kesän lempimekko! Kahdesta ajattomasta mallista valitset itsellesi sopivan mekon lähestyviin kesäpäiviin. Kurssilla voit valmistaa myös uutta a-linjaista mekkoa: mekon voit valmistaa sekä hihattomana että hihan kanssa. Kurssi on ollut suosittu, sillä mekko pukee monenlaisia vartaloita. Pellavakangas on ajaton ja mukava sekä viileämpinä että lämpimämpinä päivinä.

Taitotaso: aloittelija/osaaja

Ajankohta: la 13.4. klo 12.00-15.00 

Hinta: 38 € (jäsen 33 €) + materiaalit käytön mukaan

Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.

Opettaja: Outi Heino

 

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

 

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

 

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen outi.heino@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

 

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse outi.heino@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Vesijärvenkatu 5, 15100 Lahti