Parkkinahasta laukut ja kukkarot, Seinäjoki

Parkkinahasta laukut ja kukkarot 1, Seinäjoki

Parkkinahka on miellyttävä ja luonnollinen materiaali käsin ompeluun. Kurssilla pääset helposti tutustumaan nahan käsittelyyn, leikkaamiseen ja ompeluun. Valmistamme kurssilla vapaavalintaisesti kukkaron, kirjekuorilaukun, vyölaukun, repun tai tote bag-tyylisen laukun käsin ompelemalla, ommel on myös kaunis koriste laukussa. Ja mikä onkaan mukavampaa, kun esitellä itse valmistamaansa laukkua, joka kestää aikaa. Nahan väreinä on musta, ruskea ja vaalea nahka. Meiltä löytyy siihen kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit. Malleja voi myös muokkailla mm. erilaisilla lukoilla ja kiinnittimillä. Mallit ovat Vaasan taitokeskuksen Marjon ja Seinäjoen taitokeskuksen Ullan kaavoittamia.

Kurssi järjestetään la 23.9. klo 9-16 Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta).
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 


Kurssin hinta on kurssimaksu 28 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Materiaalit alkaen pienestä kukkarosta 15 € aina isompaan tote bag laukkuun 108 €, riippuen kukkaron/laukun koosta ja mallista. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 1h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki