Parkkinahkalaukku

Parkkinahasta laukut ja kukkarot 2, Seinäjoki

Parkkinahasta laukut ja kukkarot, Seinäjoen taitokeskus
Ma 4.11. klo 13-20
Ti 5.11. klo 13-20

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Parkkinahka on miellyttävä ja luonnollinen materiaali käsin ompeluun. Kurssilla pääset helposti tutustumaan nahan käsittelyyn, leikkaamiseen ja ompeluun. Valmistamme kurssilla vapaavalintaisesti kukkaron, pikkulaukun, vyölaukun, repun tai tote bag-tyylisen laukun käsin ompelemalla, ommel on myös kaunis koriste laukussa. Ja mikä onkaan mukavampaa, kun esitellä itse valmistamaansa laukkua, joka kestää aikaa. Nahan väreinä on musta, ruskea ja vaalea nahka. Meiltä löytyy siihen kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit. Malleja voi myös muokkailla mm. erilaisilla lukoilla ja kiinnittimillä. Mallit ovat Vaasan taitokeskuksen Marjon ja Seinäjoen taitokeskuksen Ullan kaavoittamia.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 36 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 
Materiaalit alkaen pienestä kukkarosta 15 € aina isompaan tote bag laukkuun 108 €, riippuen kukkaron/laukun koosta ja mallista.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki