Parkkinahka, Isokyrö

Parkkinahka on miellyttävä ja luonnollinen materiaali käsin ompeluun. Kurssilla pääset helposti tutustumaan nahan käsittelyyn, leikkaamiseen ja ompeluun. Valmistamme kurssilla laukun käsin ompelemalla, ommel on myös kaunis koriste laukussa. Ja mikä onkaan mukavampaa, kun esitellä itse valmistamaansa aitoa parkkinahkalaukkua, joka kestää aikaa. Hoitamalla nahkatuotetta hyvin, se kestää äidiltä tyttärelle. Meiltä löytyvät siihen kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit.

Kurssi järjestetään la 18.3. 9-15 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä.   Huom! Uusi kurssi la 22.4. klo 9-15
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 
Kurssin hinta on 28,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua. 
Materiaalit: pikkukukkaro 15 €, iso kukkaro 40 €, kirjekuorilaukku 67 €, vyölaukku 58 €, tote bag 108 € ja reppu 97€.

Kurssin ohjausmaksun voi suorittaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Ota mukaasi eväät. Päivän aikana keittelemme pullakahvit.

 

 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö (1207)