parkkinahkalaukku

Parkkinahkalaukut, Alavus

Parkkinahkalaukut, Alavuden taitokeskus Oura
La 12.10. klo 9-16

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Parkkinahka on miellyttävä ja luonnollinen materiaali käsin ompeluun. Kurssilla pääset helposti tutustumaan nahan käsittelyyn, leikkaamiseen ja ompeluun. Valmistamme kurssilla laukun käsin ompelemalla, ommel on myös kaunis koriste laukussa. Ja mikä onkaan mukavampaa, kun esitellä itse valmistamaansa aitoa parkkinahkalaukkua, joka kestää aikaa. Hoitamalla nahkatuotetta hyvin, se kestää äidiltä tyttärelle.

Voit valita kurssilla valmistamasi tuotteen seuraavista vaihtoehdoista; olkalaukku läpällä tai vetoketjulla, pieni olkalaukku, kirjekuorilaukku, vyölaukku, tote bag -tyylinen laukku, reppu, kukkaro/ kännykkäkukkaro tai pikkukukkaro. Nahan väreinä ovat musta ja ruskea. Mallit ovat Vaasan taitokeskuksen Marjon ja Seinäjoen taitokeskuksen Ullan kaavoittamia.

Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Lisätietoja kurssista: alavus@taitoep.fi , Satu 044-5456077

Hinta: Kurssimaksu 28 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Materiaalit 15 € – 108 €, valmistettavasta tuotteesta riippuen.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon alavus@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Järviluomantie 18, 63300 Alavus (43)