Parkkinahkalaukku

Parkkinahkalaukut, Isokyrö

Parkkinahkalaukut, Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
La 23.11. klo 9-16

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Parkkinahka on miellyttävä ja luonnollinen materiaali käsin ompeluun. Kurssilla pääset helposti tutustumaan nahan käsittelyyn, leikkaamiseen ja ompeluun. Valmistamme kurssilla laukun käsin ompelemalla, ommel on myös kaunis koriste laukussa. Ja mikä onkaan mukavampaa, kun esitellä itse valmistamaansa aitoa parkkinahkalaukkua, joka kestää aikaa. Hoitamalla nahkatuotetta hyvin, se kestää äidiltä tyttärelle.
Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. Käytössämme on kotimainen kasviparkittu nahka.

Olethan aamusta ajoissa paikalla, päivä on tiivis ja työntäyteinen.

Ota mukaasi kurssille: Hyviä eväitä. Keitämme pullakahvit/teet päivällä.

Lisätietoja kurssista: villavintti@taitoep.fi  tai 0400-865 282

Hinta: Kurssimaksu 28 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan: n. 60-115 € riippuen laukun koosta.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”). 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon villavintti@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö