parkkinahkalaukut ja kukkarot kurssi vaasa

Parkkinahkalaukut ja -kukkarot, Vaasa

Parkkinahka on miellyttävä ja luonnollinen materiaali käsin ompeluun. Kurssilla pääset helposti tutustumaan nahan käsittelyyn, leikkaamiseen ja ompeluun. Valmistamme kurssilla kotimaisesta kasviparkitusta naudannahasta vapaavalintaisesti kirjekuorilaukun , vyölaukun, kukkaron, repun, pikkulaukun tai tote bag -tyylisen laukun käsin ompelemalla, ommel on myös kaunis koriste laukussa. Ja mikä onkaan mukavampaa, kun esitellä itse valmistamaansa tuotetta, joka kestää aikaa. Meiltä löytyy siihen kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit. Nahan väreinä valittavissa ruskea, musta ja vaalea nahka. Malleja voi myös muokkailla mm erilaiset lukot ja kiinnittimet. Mallit ovat Vaasan Taitokeskusken Marjon ja Seinäjoen taitokeskuksen Ullan kaavoittamia.

Kahden päivän kurssi järjestetään ke 25.10. -to 26.10. klo 13-20 Vaasan taitokeskuksessa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 36 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Materiaalit alkaen pienestä kukkarosta 15 €, aina isompaan tote bag laukkuun 108 €, riippuen kukkaron/laukun koosta ja mallista. 

Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Marjolta sähköpostilla marjo.pollari@taitoep.fi tai puhelimitse 040 5404 643. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)