lankaa-sukkapuikot-sakset-ja-nappeja-pöydällä-taitoliitto

Pelekääkkö nää puikkoja?

Kurssi sinulle, joka haluat oppia neulomaan kirjoneuleita tai kaarrokeneuleita ja käsittelemme seuraavia aiheita kuten lankojen värivalinta, neuletilkun tärkeys hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi, eriväisten lankojen sitominen nurjalla puolella kiristämättömästi, lankadominanssi kuvioneuleessa ja mikä ihmeen tikapuu- tai magic-loop-tekniikka? Kurssi sopii jo jonkin verran neulontaa jo osaaville sekä osaajille. 

Kurssisarjan kaikki kokoontumiskerrat käsittelevät eri aiheita ja voit ilmoittautua mukaan yhdelle tai kaikille neljälle kurssikerralle. Tämä kolmas kurssikerta sopii vasta-alkajille ja jonkin verran neulontaa jo osaaville sekä konkarineulojille. 

Kurssikerran aihe ma 25.3.2024 klo 17-20 on Kirjoneuleet. Kurssihinta 45€ sisältää materiaalit aikuisen kirjoneulepipoon. Kurssin opettaja Johanna Lumila.

Kurssisarjan kaikille opetuskerroille ilmoittaudutaan erikseen ja ne löytyvät nimellä ”Pelekääkkö nää puikkoja?”.

Neljännellä kurssikerralla 15.4.2024 klo 17-20 aiheena on Palmikot ja muut kuviot. Silloin opettelemme muokkaamaan neuleen pintaa erilaisilla silmukoiden siirroilla, langankierteillä ja apupuikoilla. Opettelemme neulomaan palmikoita ja pitsikuvioita nostetujen ja siirrettyjen silmukoiden sekä langankierteiden avulla. Kurssi sopii jo jonkin verran neulontaa jo osaaville sekä osaajille. Linkki ilmoittautumiseen täällä.

 

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu