lankaa-sukkapuikot-sakset-ja-nappeja-pöydällä-taitoliitto

Pelekääkkö nää puikkoja?

Kurssi sinulle, joka haluat oppia neulomaan palmikoita ja muita kuvioita, kuten pitsineuletta ym ja käsittelemme seuraavia aiheita kuten neuleen pinnan muokkaaminen erilaisten silmukoiden siirroilla, langankierteiden ja apupuikkojen avulla. Kurssi sopii jo jonkin verran neulontaa jo osaaville sekä osaajille. 

Kurssisarjan kaikki kokoontumiskerrat käsittelevät eri aiheita ja voit ilmoittautua mukaan yhdelle tai kaikille neljälle kurssikerralle. Tämä neljäs kurssikerta sopii jonkin verran neulontaa jo osaaville sekä konkarineulojille. 

Kurssikerran aihe ma 15.4.2024 klo 17-20 on Palmikot ja muut kuviot. Kurssin hinta 45€ sisältää materiaalit pitsi-palmikkohuiviin. Kurssin opettaja Johanna Lumila.

Kurssisarjan kaikille opetuskerroille ilmoittaudutaan erikseen ja ne löytyvät nimellä ”Pelekääkkö nää puikkoja?”.

Linkki kurssisarjan muihin kertoihin:

Peruslapaset to 25.1.2024 klo 17-10

Perussukat ma 19.2.2024 klo 17-20

Kirjoneuleet ma 25.3.2024 klo 17-20

 

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu