Värjätyt pellava- ja puuvillakankaat, Seinäjoki

Pellava- ja puuvillakankaiden värjäys, Seinäjoki

Värjäämällä itse saat yksilölliset keittiöpyyhkeet, leivinliinat ja kylpypyyhkeet, voit tehdä ne itselle tai lahjaksi vaikka ystävälle. Värjäämällä villalankaa, voit neuloa vaikka yksilöllisiä sukkia.

Värjäämme ihanaa pellavakangasta sekä puuvillakangasta mm. pyyhkeiksi reaktiiviväreillä ja kuvioimme pyyhkeitä mm. solmimalla ja taittelemalla. Värjääminen on koukuttavaa ja on ihanaa sekoitella värejä ja suunnitella kuvioita pyyhkeisiin. Värjäystekniikka on nopea ja ehdit valmistaa useita ihania pyyhkeitä. Pellava on materiaalina miellyttävä ja paranee vain käytössä. Pellavan sileä pinta hylkii hyvin likaa ja pellava imee hyvin kosteutta. Kurssilla voit kokeilla myös kattilavärjäystä, joka on hitaampaa, mutts sillä saadaan paremmin tasaista yksiväristä pintaa. Tarvittavat materiaalit ja työvälineet löytyvät meiltä, tarvitset mukaan vain tekemisen ila ja hyvät eväät.

Kurssi järjestetään ma 6.11. 13-20
Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta). 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis


 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 13-20 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Kurssin hinta on 24,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Pyyhkeiden hinnat 8 – 42 € pyyhkeiden koosta riippuen. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 1h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki