Vaalea pellavamekkoinen nainen katukuvassa

Pellavamekko tai -paita, Hyrylä

Ompele kesän lempimekko! Kahdesta ajattomasta mallista valitset itsellesi sopivan mekon lähestyviin kesäpäiviin. Kurssilla voit valmistaa myös uutta a-linjaista mekkoa: mekon voit valmistaa sekä hihattomana että hihan kanssa. Kurssi on ollut suosittu, sillä mekko pukee monenlaisia vartaloita. Pellavakangas on ajaton ja mukava sekä viileämpinä että lämpimämpinä päivinä. Taitajan takki on mukava jakku päällystakin sijaan tai talviajan sisävaate.

Taitotaso: aloittelija, osaaja
Ajankohta: 16.5., 23.5  ja 30.5. klo 17.30-20.30
Hinta: 70€ (jäsen 65€) +  materiaalit käytön mukaan
Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hyryla@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyryla@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Hyryläntie 12, 04300 Tuusula

Osoite: Hyryläntie 12, 04300 Tuusula