Makramee tekniikka on monipuolinen ja kaunis tapa luoda käyttö- ja koristetekstiilejä. Pikselimakramee -kurssilla valmistetaan seinäkoriste pikselimakramee -tekniikalla. Opit makrameen perussolmuja ja saat vinkkejä erilaisten kuviopintojen muodostamiseen. Kurssi toimii hyvänä johdatuksena muihin makrameeprojekteihin.  Kurssi soveltuu tekniikkaa opetteleville, mutta haastetta riittää myös enemmän solmeilleille. Jo muutaman perussolmun opettelulla pystyt tekemään monenlaisia malleja. Makrameetyöhön et tarvitse mitään erityisiä työvälineitä, ja kaikki materiaalit löytyvät taitokeskuksesta. Tervetuloa solmeilemaan yhdessä!  

Kurssi kokoontuu lauantaina 9.11. klo 10.00–13.15.  

Kurssihinta 39 € (jäsenille 33,15 €) 

Materiaalimaksu on arviolta n 30 € ja se maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan.  

Taitokeskus Ylöjärvi toimii tunnelmallisessa Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti.  

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista, niiden hinnoista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Hyvä asiakkaamme!  

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista.  

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät:  

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike  

  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike  

  • Kortti: Edenred Virike    

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.  

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.  

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen epila@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Suojastentie 10, 33470 Ylöjärvi (435)