Pirtanauha

Pirta- ja lautanauha, Vaasa

Pirta- ja lautanauha, Vaasan taitokeskus
Pe 20.9. klo 15-20
Pe 4.10. klo 15-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Tutustumme perinteisiin lauta – ja pirtanauha tekniikoihin ja valmistamme kauniita persoonallisia nauhoja mm avaimenperiksi, hatun koristeeksi tai laukunhihnoiksi vain mielikuvitus on rajana nauhan käyttöön. 
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Jos omistat nauhapirran tai laudat ota omasi mukaan kurssille, lisäksi tarvitset vain omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 27 € + materiaalit + työväline, mikäli sinulla ei ole omaa.  Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)