Pirtanauha, Isokyrö

Pirtanauha, Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
Ma 21.10. klo 13-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Valmistamme perinteisellä Pirtanauha tekniikalla kauniita persoonallisia nauhoja mm. avaimenperiksi, hatun koristeeksi tai laukunhihnoiksi. Vain mielikuvitus on rajana nauhan käyttöön. 
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Jos omistat nauhapirran ja kudontalastan, voit ottaa omasi mukaan kurssille. lisäksi tarvitset vain omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: villavintti@taitoep.fi  tai 0400-865 282. keitämme pullakahvit iltapäivällä ja illalla.

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon villavintti@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 65100 Isokyrö