Posliini- ja paperisavikurssi, Isokyrö

Posliini- ja paperisavi, Isokyrö

Posliini- ja paperisavi ovat ihania materiaaleja herkkien, ohuiden ja läpikuultavien kippojen ja koristeiden valmistamiseen. Tuotteet poltetaan kurssin päätteeksi ja ne saa noutaa Taitokeskuksesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. 

Kurssi järjestetään ma 30.10. klo 13-20 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä. 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 

 

Kurssin hinta on kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalimaksu sisältää tuotteiden kuljetukset ja polton. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Muista ottaa mukaan kurssille maukkaita eväitä. Keitämme pullakahvit iltapäivällä ja illalla.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi ilmoitettujen aikataulujen mukaan, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö