Paperisavi

Posliinipaperisavityöt, Isokyrö

Posliinipaperisavityöt, Taitokeskus Villavintti, Isokyrö
Ma 23.9. klo 13-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Posliinipaperisavi on ihana materiaali herkkien, ohuiden ja läpikuultavien kippojen ja koristeiden valmistamiseen. Tuotteet poltetaan kurssin päätteeksi ja ne saa noutaa Taitokeskuksesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.  
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Hyviä eväitä. Teetä ja kaffia sekä pullanpuolta on tarjolla iltapäivällä ja illalla.

Lisätietoja kurssista: villavintti@taitoep.fi  tai 0400-865 282

Hinta: Kurssimaksu 24 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Materiaalimaksu sisältää tuotteen polton. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon villavintti@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö