ommeltu_sailytyspussi_kasitoille_kuopio

Projektipussin ompelu käsityökurssi Kuopio

Tule kurssille ompelemaan ja saat käsityöprojektit järjestykseen! Tällä kurssilla ommellaan kankainen säilytyskassi käsityöprojekteille, kassiin saat hyvään järjestykseen niin langat, puikot, kuin muutkin käsityötarvikkeet. Iso kassi on kätevä muuhunkin käyttöön, vaikka ostoskassiksi. Pienemmille projekteille voit ommella vetoketjullisen säilytyspussin, jota voi kuljettaa kätevästi mukana, langat ja puikot pysyvät matkallakin järjestyksessä. Voit valita ompelutyöksi myös kotelon, missä sukkapuikot ja erityisesti pyöröpuikot pysyvät napakasti paikoillaan. 

Projektikassin ja -pussukoiden kankaina käytetään ihania Ebba Masalinin opetustaulukuvituksista inspiraation saaneita kangastilkkuja. Kaunista kukallista puuvillakangasta on valko- ja tummapohjaisena. Vaihtoehtoisesti voit valita kankaaksi laadukkaan luonnonmateriaalin, pellavan. Kurssilla opit ompelemaan oman kassin tai pussukan ja saat vinkit sekä ohjeet jatkaa tekemistä kotona omista kankaista.

Kaikki kurssilla tarvittavat kankaat, materiaalit, kaavat ja tarvikkeet saat kurssilta. Ompelukoneita meillä on rajallisesti, joten voit halutessasi ottaa oman koneen mukaan kurssille.

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä + ompelutarvikemaksu 6€ (kaavapaperit, ompelulangat ym. ompelutarvikkeet).

Aloittelija kurssi on helppo ja sopii kaikille taitotasosta riippumatta. 

Kokoontumisajat: ke 4.10. ja 11.10. klo 17-19.30

Kurssimaksu 19€ + materiaalit + ompelutarvikemaksu 6€ (kaavapaperit, ompelulangat ym. ompelutarvikkeet)

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset: kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440 162 277

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio