Neulekurssi Taito Satakunta

Puikkopiiri

Puikkopiirissä voit neuloa mielesi mukaan haluamiasi töitä vaihtelevilla tekniikoilla. Voit tehdä esimerkiksi kirjoneuletta, pitsineuleita, palmikoita, kaarrokeneuletta tai vaikka kesken jäänyttä islantilaista neuletta! Lisäksi opitaan lukemaan neuleohjeita ja neulomaan eri tekniikoilla oman kiinnostuksen mukaan. Mukavassa ryhmässä neulominen on rattoisaa ja työt tulevat valmiiksi kuin itsestään!

Puikkopiiri Porin taitokeskuksella keskiviikkoisin 1.11.–29.11. klo 17–19.30. Kurssimaksu 65 € + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Alennuksen saa maksamalla kurssin paikan päällä. Jäsenyys tarkistetaan maksun yhteydessä.

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori