Punch needle tuftaus, Seinäjoki

Punch needle-tuftaus, Seinäjoki

Punch needle-tuftaus, Seinäjoen taitokeskus
Ti 24.9. klo 13-20
Ke 25.9. klo 13-20
To 26.9. klo 13-20

Yhteistyössä:   

Kurssin kuvaus: Kurssivalikoimassamme jatkaa suosittu ja koukuttava tekniikka: punch needle eli tuftaus. Tekniikka on vanha ja siitä on tullut taas tosi suosittu. Tekniikka on kuin langoilla maalaamista. Tekniikalla voi hyödyntää nukkamaisen nurjan lenkkipinnan tai tasaisen pinnan, tai voi hyödyntää molempia puolia tuftaamalla välillä toiselta puolelta. Lopuksi voimme tarvittaessa kiinnittää nukat liimaamalla. Voit valmistaa kurssilla ihania tuftattuja tyynynpäällisiä, jakkaranpäällisiä tai erilaisia tauluja ym. Saat suunnitella omat kuviot tai meiltä löytyy myös valmiita malleja. Tekniikka on mukaansatempaava, lähde mukaan kokeilemaan! Tarvittavat materiaalit ja työvälineet löytyvät meiltä, tarvitse mukaan vain tekemisen iloa ja hyvät eväät. 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löydät meiltä! Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: seinajoki@taitoep.fi , Ulla 044-545 6075 tai Maria 040-066 3525

Hinta: Kurssimaksu 54 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. 

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon seinajoki@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

 

Pysäköinti:
Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 2h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki