kumihimo-punotut-korut-valkoisella-taustalla-taitopp

Puno kuten Samurai – himopunojan uusi kurssi

Kumihimo on vanha itämainen punontatekniikka, jonka avulla luot nyörit, narut, nauhat ja korut kätevän punontakiekon avulla. 

Kahden kerran kurssilla opettelemme pyöreiden ja litteiden punottujen nauhojen ja korujen valmistamista. Lisäksi kuulet kurssin aikana tämän japanilaisen punontatekniikan historiasta. Kurssikertojen välissä itsenäistä työskentelyä. Ensimmäinen kokoontumiskerta to 29.2.2024 klo 17-20 ja toinen kerta la 2.3.2024 klo 10-13. Opettaja Johanna Lumila.

Kurssi sopii kaikenikäisille (alle 12-vuotiaat lapset aikuisen seurassa). Kurssin hintaan kuuluu tarvikepaketti, joka sisältää 1 kpl pyöreä ja 1 kpl nelikulmainen punontakiekko, sekä materiaalia 3 tuotteeseen). 

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautatienkatu 11 B, 90100 Oulu