punottu rottinkikori täynnä villalankoja

Punottu säilytyskori rottingista, Hervanta

Rottinki on sademetsien nopeasti uusiutuva palmun sukuinen kasvi. Kurssilla tutustutaan rottinkiin materiaalina sekä sen käsittelyyn ja käyttöön punonnassa. Tutuiksi tulevat myös erilaiset apu- ja työvälineet. Rottinkipunonta on hauskaa ja työnjäljestä pääsee nauttimaan nopeasti. 

Kurssilla opit punomaan tiiviin neliöpohjaisen säilytyskorin. Korin pohjan koko on noin 16 x 16 cm ja korkeus noin 10-15 cm. Voit valita joko vaalean ja tummanruskean värisen rottingin koriisi ja lisätä värillistä rottinkia piristykseksi.

Kurssi kokoontuu lauantaina 12.10.2024 klo 10-15.00.

Kurssimaksu 52 € (jäsenetuhinta 44,20 €)

Kurssin materiaalimaksut on 15 € ja se maksetaan paikan päällä kortilla. 
HUOM! Emme vastaanota käteistä toimipisteessämme.

Opettajana kurssilla on Maisa Salonen.

 

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen hervanta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Hermiankatu 12 B 3. krs, 33720 Tampere