valomosaiikki

Valomosaiikki, Alavus

Kurssilla tutustutan mosaiikin monipuoliseen maailmaan valmistamalla erilaisia ”valoisia” tuotteita. Voit valmistaa syksyn uutuus mosaiikkityön Valokuusen, johon saat tarvikkeet kurssilta. Tai voit ottaa mukaasi esimerkiksi lyhdyn, vaasin tai kauniin pullon, joka koristellaan mosaiikilla. Lasimosaiikit, liimat, laastit ja tarvittavat työvälineet löytyy kurssilta. Kurssilla on malleja ideoinnin tueksi.

Kahden päivän kurssi järjestetään ti 21.3. ja ke 22.3. klo 14-21 Alavuden taitokeskus Ourassa.
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi klo 14-21 välisenä aikana, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen! Kurssin hinta on kurssimaksu 36 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

 

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajaltamme sähköpostilla alavus@taitoep.fi tai puhelimitse Satu 044-5456077. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse alavus@taitoep.fi.
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu.

Osoite: Järviluomantie 18, 63300 Alavus (43)