puutarhamosaiikki

Puutarhamosaiikki, Vaasa

Puutarhamosaiikki, Vaasan taitokeskus
Ma 3.6. klo 15-20
Ti 4.6. klo 15-20
Ke 5.6. klo 15-20

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Kurssilla tutustutaan mosaiikin monipuoliseen maailmaan ja valmistetaan mm. puutarhaan tai terassille ihania tuotteita. Voit valmistaa oman suunnitelman tai valmiiden mallien mukaan erilaisia tuotteita . Mukaan voit halutessasi ottaa vaikka vanhan tarjottimen, pienen pöydän kannen, ruukun ym. joita voi päällystää mosaiikilla. Materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyy meiltä, joten mukaasi tarvitset vain tekemisen iloa. Kurssilla on malleja ideoinnin tueksi.
Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi sopii niin kokeneemmille kuin aloittelijoillekin. 

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa!

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi   tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 41 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)