Fullmoon ja Kakadu, pyöreät tuftatut taulut ripustettuna seinälle.

Pyöreä sisustustaulu tuftaten, Lempäälä

Pyöreä sisustustaulu tuftaten la 22.4. klo 10–16, 7 ot, 45 € + materiaalit 29 €   

Tuftaaminen kankaalle on kuin maalaisi taulua langalla. Valitse valmiista malleista tai tee omasi. 

Opi uusi, helppo ja nopea tapa valmistaa kotiisi sisustustekstiilejä. Tekniikka tunnetaan nimellä tuftaus eli Punch Needle. Kurssilla valmistetaan tuftausneulaa käyttäen pieni taulu.  Kaikki materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskuksesta. Kurssi sopii myös aloittelijoille. Kuvion voit suunnitella itse tai käyttää valmista mallia.

Taitokeskus Lempäälä sijaitsee tunnelmallisessa vanhassa asemarakennuksessa osoitteessa Asemantie 6. Juna kuljettaa taitokeskukselle kauempaakin, bussipysäkiltä on vain lyhyt kävelymatka ja pihassa on muutamia pysäköintipaikkoja. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse lempaala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6756. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Osoite: Asematie 6, 37500 Lempäälä