pyöreä rottinkikori, jossa lämpimiä sämpylöitä

Pyöreäpohjainen kori rottingista, Epilä

Rottinki on sademetsien nopeasti uusiutuva palmun sukuinen kasvi. Kurssilla tutustutaan rottinkiin materiaalina sekä sen käsittelyyn ja käyttöön punonnassa. Tutuiksi tulevat myös erilaiset apu- ja työvälineet. Rottinkipunonta on hauskaa ja työnjäljestä pääsee nauttimaan nopeasti. Kurssilla opit punomaan ja valmistamaan pyöreäpohjaisen rottinkikorin, jonka koon ja käyttötarkoituksen valitset itse. Korin koot valinnan mukaan halkaisija on 20-35 cm ja korkeus 7-15 cm. Nopeimmat punojat voivat halutessaan valmistaa mehiläisvahapäällysteisen liinan (3 €), hapanjuurileivän kohotukseen. 

Kurssi kokoontuu lauantaina 23.11. klo 9.00–16.00.  

Kurssihinta 65 € (Jäsenille 55,25 €)

Materiaalimaksu vaihtelee korin koon mukaan 20-40 euron välillä, maksu suoritetaan käytön mukaan kurssin päätteeksi paikan päällä. 

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa.  

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

 

Hyvä asiakkaamme!  

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista.  

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät:  

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike  
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike  
  • Kortti: Edenred Virike    

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.  

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi.  

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen epila@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere (308)