Räsymatosta valmistettu reppu ja kassi

Räsyreppu, Lapinlahti

Räsymatto on niin paljon muutakin kuin matto: Hieno materiaali kassin, repun, laukun, korin tai vaikka klapinkantokassin ompeluun!

Matto käydään kutomassa Taitokeskuksessa ennen kurssia, yksi kudontapäivä sisältyy kurssin hintaan, varaathan sen ajoissa! Noin 0,5 m mattoa riittää kassin tai repun valmistukseen. Valittavana on monenlaisia loimia, ja räsykuteen voi tuoda itse tai ostaa myös taitokeskukselta.

Kurssille tullaan valmiin matonpätkän kanssa. Neljän tunnin aikana suunnitellaan ja valmistetaan siitä reppu tai muu kantoväline.

Neljän tunnin kurssin hinta on 48 e + käyttämäsi materiaalit (noin 10-40 euroa työstä riippuen).

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle. 

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen. Kurssityöt valmistetaan taitokeskuksen materiaaleista.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

Osoite: Juhani Ahontie 6, 73100 Lapinlahti