paikatut farkut

ReDo – Korjaa, uudista, koristele! Iisalmi

Löytyykö kaapistasi vähän kauhtuneita ja rikkinäisiä lempivaatteita, joita haluaisit vielä kuitenkin käyttää? Haluaisitko lisätä omaan tyyliisi sen kuuluisan kirsikan kakun päälle? Onko kaikki paikat pullollaan tylsiä kangaskasseja?

Persoonallisesti paikatut vaatteet tuo iloa ulkonäöllään ja tiedolla, että olet jatkanut vaatteen käyttöikää!

Tutustutaan applikoinnin, sashikon ja kirjonnan mahdollisuuksiin vaatteiden uudistamisessa ja korjaamisessa. Ja sen persoonattoman mainoskassin muunnamme lempikassiksi yhdistelemällä erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. 

Ota mukaan rikkinäinen tai uudistuksen tarpeessa oleva vaate, kangaskasseja, ja kenties jotain paikkamateriaalia, tilkkuja, muita vanhoja vaatteita, langanpätkiä. Kurssilla on myös valmiita korjausmateriaaleja joista valita. Luovuus valloilleen!

Kolme tunnin kurssin hinta on 36 e + mahdolliset materiaalit (noin 0-10 e)

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle.

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen.  Kurssityöt valmistetaan taitokeskuksen materiaaleista.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

Osoite: Louhenkatu 7, 74100 Iisalmi