Kurssilla perehdymme luovaan prosessiin, värioppiin ja maalataan oma canvas-taulu. Työskentelemme pääosin intuitiivisesti maalaten ja runsaasti värejä käyttäen. Työskentely on prosessi vailla selkeää päämäärää lopputuloksesta. Kun lopputulosta ei ole etukäteen selkeästi määritelty, luova, intuitiivinen prosessi on mahdollinen. Prosessinomainen taidetyöskentely lisää kykyä heittäytyä tilanteeseen sekä lisää omien tunteiden tunnistamista ja intuitiivista ajattelua. Taiteen tekemisestä katoaa tällöin paine ja tilaa on uudenlaisille luoville ratkaisuille ja taiteellisille lopputuloksille.

Osallistuja löytää keinoja ilmaista omaa luovuutta, tarkastella luovaa prosessia kirjoittaen, sen herättämiä tunteita sekä oppii työskentelemään luovasti ja intuitiivisesti maalaten. Kurssi lisää omia taiteellisia ilmaisukeinoja, joita voi hyödyntää mm. muussa luovassa työskentelyssä sekä muilla elämän osa-alueilla.

Vinkki! Keväällä järjestetään myös Luovan maalauksen alkeiskurssi (Rennosti ja luovasti maalaten 1). Tällä jatkokurssilla syvennetään aiemmin opittuja taitoja.

Taitotaso: osaaja
Ajankohta: pe 15.3. klo 17.30-20.30 ja la 16.3. klo 10-16
Hinta: 63 € (jäsen 58 €) + materiaalit n. 20 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Elina Jaakkola

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki