koivurisuinen-sydän-ulkoseinällä-taitopp

Risua ja rautalankaa

Koivurisu on ekologinen ja edullinen luonnonmateriaali. Rautalangan, oksasaksien, sivuleikkurien ja risun avulla valmistamme koriste-esineitä puutarhaan tai parvekkeelle. Valitse teetkö amppelin, kranssin, koristelinnun tai kulhon.

Risua ja rautalankaa-kurssi la 11.5. klo 10-15- su 12.5. klo 11-16 Taito Pohjois-Pohjanmaa ry:n tiloissa, osoitteessa Rautionkatu 2, Oulu. Materiaalimaksu sisältyy kurssimaksuun. Opettaja Johanna Lumila.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu