Litteästä rottingista ja nahkasta punottu käsilaukkukori naisen sylissä.

Rottinkipunontaa: korit, laukut, koristeet, Hyrylä

Puno hexagonkori, lyhty, laukku tai vaikkapa lampunvarjostin. Tällä kurssilla mahdollisuuksia on monia ja  suurin haaste on valita, mitä ensimmäiseksi haluaa punoa. Jos työskentelet kotona kurssikertojen välissä, ehdit tehdä parikin työtä.

Taitotaso: aloittelija, osaaja,taitaja

Ajankohta: 7.3. klo 17.30-20.30 ja 14.3. klo 17.30-19.45

Hinta: 49 € (jäsen 44€) +  materiaalit käytön mukaan

Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hyryla@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyryla@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Hyryläntie 12 04300 Tuusula

 

Osoite: Hyryläntie 12, 04300 Tuusula